Cégünk jogelődje, a Toldi Bt. 1991-ben alakult és kezdetben szoftvertanácsadással és hardverkarbantartással foglalkozott. 1992-től fokozatosan tértünk át a könyvelésre és bérszámfejtésre, majd adótanácsadással, könyvvizsgálattal kiegészítve ez vált alaptevékenységünkké. 

Toldi Könyvelő Iroda Kft-vé 2002-ben alakultunk. Jelenleg tízen szolgáljuk ki közel kétszáz ügyfelünket: két okleveles könyvvizsgáló, négy mérlegképes könyvelő, egy bér és TB-ügyintéző és egy ügyfélkapcsolati munkatárs. Szükség esetén olyan alvállalkozók segítségét vesszük igénybe, akikkel több éves munkakapcsolatunk van. 

Tevékenységünk olyan értelemben szerteágazó, hogy ügyfeleink fele-fele arányban oszlanak meg a gazdasági szféra és a nonprofit szektor között. Ügyfélállományunk évek óta stabil, minimális fluktuáció mellett fokozatosan növekszik. 

Amire a könyvelési szerződéseink keretében vállalkozunk, az a számviteli szolgáltatás, bérszámfejtés, TB-ügyintézés, elektronikus adó- és járulékbevallás, adóügyekben képviselet meghatalmazás alapján, adótanácsadás. Az általunk elkövetett hibákból származó kárért anyagi felelősséget vállalunk. 

Irodánk minden munkanapon reggel nyolc és délután négy óra között áll ügyfeleink rendelkezésére, ahol személyesen és telefonon mindig elérhetőek vagyunk. Előnyben részesítjük az elektronikus úton való kapcsolattartást és a postai úton való bizonylattovábbítást, mint energia-, idő- és környezetkímélő megoldásokat. A személyes találkozásokat ügyfeleinkkel olyan alkalmakra vagy olyan kérdések megbeszélésére tartjuk fenn, amelyek esetében bármelyik fél úgy érzi, hogy erre van szüksége. Részünkről ilyen a megismerkedés és szerződéskötés, valamint a beszámoló átadása.

Holczerné Guttmann Angéla
okleveles könyvvizsgáló nyilv. szám: 005974