Cégünk jogelődje, a Toldi Bt. 1991-ben alakult és kezdetben szoftvertanácsadással és hardverkarbantartással foglalkozott. 1992-től fokozatosan tértünk át a könyvelésre és bérszámfejtésre, majd adótanácsadással, könyvvizsgálattal kiegészítve ez vált alaptevékenységünkké. 

Toldi Könyvelő Iroda Kft-vé 2002-ben alakultunk. Jelenleg hatan szolgáljuk ki közel száz ügyfelünket: két könyvvizsgáló, két mérlegképes könyvelő, egy bér és TB-ügyintéző és egy ügyfélkapcsolati munkatárs. Szükség esetén olyan alvállalkozók segítségét vesszük igénybe, akikkel több éves munkakapcsolatunk van. 

Tevékenységünk olyan értelemben szerteágazó, hogy ügyfeleink fele-fele arányban oszlanak meg a gazdasági szféra és a nonprofit szektor között. Ügyfélállományunk évek óta stabil, minimális fluktuáció mellett fokozatosan növekszik. 

Amire a könyvelési szerződéseink keretében vállalkozunk, az a számviteli szolgáltatás, bérszámfejtés, TB-ügyintézés, elektronikus adó- és járulékbevallás, adóügyekben képviselet meghatalmazás alapján, adótanácsadás. Az általunk elkövetett hibákból származó kárért anyagi felelősséget vállalunk. 

Könyvvizsgálat keretében vállaljuk számviteli beszámolók, közhasznúsági jelentések, pályázati elszámolások és más ellenőrzési feladatok elvégzését. 

Irodánk minden munkanapon reggel nyolc és este hat óra között áll ügyfeleink rendelkezésére, ahol személyesen és telefonon mindig elérhetőek vagyunk. Előnyben részesítjük az elektronikus úton való kapcsolattartást és a postai úton való bizonylattovábbítást, mint energia-, idő- és környezetkímélő megoldásokat. A személyes találkozásokat ügyfeleinkkel olyan alkalmakra vagy olyan kérdések megbeszélésére tartjuk fenn, amelyek esetében bármelyik fél úgy érzi, hogy erre van szüksége. Részünkről ilyen a megismerkedés és szerződéskötés, az évzárás előkészítése, a beszámoló átadása.

Holczerné Guttmann Angéla
minősített könyvvizsgáló nyilv. szám: 005974