A Toldi Hírlevélre való feliratkozás azért nagyon szuper dolog, mert így értesülhet az Ön cégét, vállalkozását érintő kötelező változásokról, törvénymódosításokról, illetve fontos határidők miatt is levelet írunk Önnek. Ha pedig már ügyfelünk, a kapcsolattartás még könnyebb, és még egyszerűbben értesíthetjük Önt minden fontos eseményről. Iratkozzon hát fel bátran – ha valamiért mégsem szeretne tőlünk levelet kapni, bármikor leiratkozhat.

Ígérjük, hogy nem fogjuk reklámanyagokkal bombázni és feleslegesen zargatni – csak akkor küldünk Hírlevelet, ha valóban fontos a tartalma.

Iratkozzon föl Hírlevelünkre!

* kötelező mezők
Miért iratkozik föl a Hírlevélre? *

A Toldi Könyvelő Iroda kizárólag arra fogja használni az Ön nevét és email címét, hogy hírlevél formájában Önt változásokról, új törvényekről, és az Irodával kapcsolatos híreinkről értesítse. Kérjük, kattintson az alábbi négyzetbe és pipálja ki, ha egyetért azzal, hogy emailben Hírlevelünket Önnek elküldjük.

--------------------------------------------------------------------------------

Bármikor leiratkozhat a Hírlevélről. Ehhez nem kell mást tennie, csak bármelyik, általunk Önnek küldött hírlevél alján a linkre kattintania, vagy írni nekünk a fzs@toldi.hu email címre. Minden információját bizalmasan kezeljük. Ha többet szeretne megtudni, olvassa el a honlapunkon található Adatkezelési Tájékoztatót. A Feliratkozás gombra kattintva Ön hozzájárul ahhoz, hogy információit fölhasználhassuk a fönt említett módokon.

A Toldi Könyvelő Iroda a Mailchimp szolgáltatásait használja a hírlevelekhez. Azáltal, hogy a Feliratkozás gombra kattint, elfogadja, hogy adatai átkerülnek a Mailchimp kezelő felületére feldolgozás és kezelés céljából, illetve elfogadja a Mailchimp Adatkezelési Irányelveit és Feltételeit (lásd Toldi Adatkezelési Tájékoztató).